Startpagina DAS Publishers support

Hoe werkt DAS Publishers?

Kies je product
Upload je ontwerp
Maak je product zoals jij dat wil
Bestellen, veilig betalen en snel ontvangen
Vul je account

1. Kies je product

Van visitekaartjes, flyers, banners tot posters en brochures. De eerste stap is het kiezen van een product. DAS Publishers is gespecialiseerd in drukwerk.Het doorvoeren van je huisstijl of personalisatie van producten. Kies het product dat je wilt. Bekijk naast de producten op de homepage, ook alle andere producten.

2. Upload je ontwerp

Voeg eenvoudig een PDF toe. Nadat je een product hebt gekozen, heb je een ontwerp nodig. Deze upload je bij DAS Publishers als pdf. Heb je nog geen ontwerp en wil je hulp bij het maken van een pdf? Dan kun je kijken naar de aanleverspecificaties. Hier leggen we precies uit wat handig is bij het aanleveren. Daarnaast leggen we de begrippen uit en kun je templates downloaden waar alle specificaties en hulplijnen zijn ingesteld. Dit zijn de zogenaamde werktekeningen.

3. Maak je product zoals jij dat wil

Selecteer het materiaal en de gewenste afwerking. Kies tussen verschillende papiersoorten, afwerkingen en formaten. Je kunt nu makkelijk vergelijken tussen de verschillende opties. Doe dit bij visitekaartjes, posters of flyers of kies een ander product.

4. Bestellen, veilig betalen en snel ontvangen

Gefeliciteerd. Alle keuzes zijn gemaakt. De bestelling kan beginnen. Bij DAS Publishers is het mogelijk om te betalen met IDEAL en Paypal. Wanneer de bestelling is gedaan ontvang je een e-mail ter bevestiging. Hierin staat de verwachte leverdatum. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een track en trace nummer. Hiermee kan je precies zien waar je bestelling is en wanneer je deze kunt verwachten. Het verschilt per product en bestelling hoelang de verzending duurt.

5. Vul je account

Bij DAS Publishers zijn wij pas blij als jij dat ook bent. Misschien wil je jouw huisstijl uitbreiden, heb je een nieuwe actie of heb je al je visitekaartjes weggegeven. Bekijk dan onze andere producten of bestel het opnieuw. Je kunt ons ook aanbevelen aan een vriend, je registreren als klant of inschrijven voor de nieuwsbrief.