Over DAS Publishers
Drukwerkkwaliteit tegen scherpe prijzen

Wij van DAS Publishers zijn specialist in drukwerk en alle overige communicatie. Bij al deze mogelijkheden kunnen wij jou helpen en ondersteunen. Ben jij op zoek naar een eigen platform voor al je drukwerk en op zoek naar een vast aanspreekpunt dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt dan op onze website inloggen en uw drukwerk bestellen zonder materialen te hoeven versturen. Uw vaste drukwerk staat op onze website; daspasdrukwerk.nl opgeslagen en u hoeft alleen nog aan te geven hoeveel u van het drukwerk moet hebben. Service en kwaliteit zonder te hoeven nadenken. Dat is wat u ontvangt bij Das Pasdrukwerk.nl

Staat het benodigde drukwerk niet in de lijst? Dan kunnen wij ook dit voor u regelen. Al gaat het over gebonden boeken, folders met speciale maten, wij kunnen u deze aanbieden tegen mooie prijzen.

DAS Publishers levert naast drukwerk ook diensten zoals het ontwerpen van drukwerk en andere grafische producten. Denk hier aan bijvoorbeeld websites. Of bent u op zoek naar iemand die uw bedrijf op de markt kan zetten? Ook hier bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens vrijblijvend contact met ons op via contactformulier of bel ons op via 0493-352600.

Contact met DAS Publishers